Forum

Подготовка за рейд.  

  RSS

Disho
New Member Admin
Joined:12 months  ago
Posts: 2
05/10/2016 3:12 pm  

Здравейте. 

С наближаването на първия рейд, а именно 20/09/2016 като гилдия която основно е фокусирана върху "ПВЕ" съдържанието искаме всички наши играчи които искат да участват да бъдат максимално подготвени. За това в този пост ще ви напиша върху какво да се фокусирате до заветната дата.

 

 

  1. Сурамар
  2. Клас кампания
  3. Хероик инстанции
  4. Митик инстанции

 

 

Сурамар това е зоната в която не трябва да изпуската нито един "world quest", защото получавате репутация с The Nightfallen.

 

По пътя към "Honored" може да изпълните 8 чейн куеста. Наградите за "Honored" са възможност за ъпгрейд на сет екипировката до 840 с ресурси

и отключване на ръкавиците от сета. Следващия чейн куест 9/11 започва на 8000/12000 към "Revered" и наградата от него е отключване на 2 нови инстанции които могат да се правят само на митик трудност. Това е репутацияата която ще ви е напълно достатъчна до излизането на рейда тъй като ще имате достъп до 10 инстанции с дроп 840 item lvl.

 

Клас кампания.

Това е 2-рата по важност задача с която трябва да се захванете. Целта е да изпълните всички куести дадени ви в "Class Hall", а именно да пускате мисии с вашите "followers". Ще имате 2 куеста които искат да изпълните дадена мисия 5 пъти като една отнема 12часа което означава че ви трябват 6 дни за да изпълните този двата куеста. Наградите от този чейн са титла като "Аrchmage" или "Deathlord" за магьосник и дк. И отключване на последаната реликва в вашето артефакт оръжие което значително вдига ефективноста на героя ви.

 

За хероик инстанциите мисля че няма нищо специфично просто ги правете когато сте готови с другите неща.

 

За митик инстанциите, ако имате екипировката и желанието да пробвате, но не успявате да намерите група пишете на някой от нашите офицери и ще бъде направена такава.

 

 

Тъй като това което съм написал е доста общо и кратко и искате повече информация може да ми пишете в играта "Enfury" или на офицерите.

Поста е написан с цел насока и фокусиране към по-бързо развитие и подготовка за предстоящия рейд. 

Надявам се да съм помогнал ето и малко линкове към доста добри гайдове :

http://www.wowhead.com/guides/suramar

http://www.wowhead.com/guides/class-hall-campaign-for-the-third-artifact-relic

Написана на 11.09.2016г. от Acurser!

Edited: 12 months  ago

ReplyQuote
  
Working

Please Login or Register