Forum

Построяване на райда!  

  RSS

Areat
New Member
Joined: 10 months  ago
Posts: 4
05/01/2017 6:03 pm  

 Естествен подбор или по-скоро английския превод го казва по-точно Survival of the fittest.

 

Когато има повече хора, отколкото можем да вкараме в райда, офицерите се стремим да изберем най-доброто, с което разполага гилдията. "Иван" не винаги ще бъде в райда, въпреки че той е в гилдията от зората на сътворението, защото "Иван" може да е добър играч, но да не е с правилния клас, от който гилдията има нужда или нубее от време на време на механики или dmg-a му е недостатъчен . Ние пак си харесваме "Иван", но просто няма да го вземаме винаги за прогрес, а където можем. 

 Да останат в този случай всички доволни е загубена кауза. Това ще е единствената форма на обяснение, която ще получите от тук насетне - обясненията на всеки по отделно защо не е в райда и драмата съпровождаща това взема прекалено много от живеца на ръководството. Така са преценили офицерите - така е станало. Интересът на офицерите е интересът на гилдията -  успешен райд! 

 

 Ако не сте в райда  причината  е или остра форма на едно или комбинация от няколко от изброените фактори :

- имаме достатъчно от този клас

- не правите достатъчно dmg/heal - битките ни се записват в warcraft logs , в тази тема

http://tangra-emeriss.com/forum/general-discussion/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%B4-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D0%B5%D1%80%D1%81/

 съм описал как да добиете базова представа как се справяте.

- не се справяте добре с механиките на нови босове(или стари)

- нямате достатъчна активност за целите на гилдията

- поведението ви събужда агресия в офицерите

 

 При тези обстоятелства можете или да подобрите играта си, конкурирайки се с другите от класа Ви или да реролнете. Шанс да покажете новите си резултати ще ви бъде даден, когато уведомите офицерите че сте готови, на ново да разгледаме случая Ви.

  За рерол, по-добре се допитайте до офицерите. Това, което ще очакват от вас  за нов герой би следвало да бъде - адекватно облечен - по-добра игра, от това, което сте показали до сега и повече дмг разбира се! Ако и това не стане можете да останете за хероик фарма, когато правим такъв. Можете да изчакате момента, по време на застой, когато липсват активни играчи.  Това не звучи много привлекатнолно, но това са алтернативите, които можем да предложим в такива случаи! 

Дерзайте!

Edited: 7 months  ago

ReplyQuote
  
Working

Please Login or Register